Vaste vieringen

De St. Barnabas­parochie in Haastrecht en de H. Bartholomeus­parochie in Schoon­hoven werken al jaren samen en hebben dezelfde pastoor. De vieringen op zaterdag en zondag sluiten op elkaar aan. Hieronder een overzicht van de vaste vieringen.

Haastrecht

met koor

Dinsdag *

Schoon­hoven

met koor

Donderdag *

*) bij aanwezigheid pastoor

Aanbidding

Voorafgaand aan de doordeweekse missen is er een half uur stille aanbidding.

Rozenkrans

In de maanden mei en oktober wordt in Schoon­hoven de rozenkrans gebeden op dinsdag en donderdag om 19.00 uur. In de maanden mei en oktober wordt in Haastrecht de rozenkrans gebeden op maandag en vrijdag om 19.30 uur. Het hele jaar door wordt in Haastrecht de rozenkrans gebeden op vrijdag om 19.30 uur.

Lauden

Na de mis op woensdag worden de lauden gebeden.