Pastoor J.E.M. van der Mee

De pastorale zorg is door onze bisschop toevertrouwd aan pastoor J.E.M. van der Mee. Hij is 4 april 1961 geboren in Leidschendam en priester gewijd 9 november 1985. Sinds 1 december 1988 is hij pastoor in de Bartholomeus­parochie te Schoon­hoven, en sinds 1997 ook in de St. Barnabas­parochie te Haastrecht.

Met een leeftijd van 27 jaar was pastoor Van der Mee bij zijn aanstelling in de Bartholomeus­parochie de jongste pastoor van Nederland. Eerder was hij werkzaam in Alphen aan den Rijn, Hellevoetsluis en Bleiswijk. Samen met de pastoor kwam Zr. Ludovica Luyben in de pastorie wonen. Die verzorgde de eerste jaren de huishouding. Daarna werd dat door anderen overgenomen.

Op 1 december 2013 hebben we met de pastoor gevierd dat hij 25 jaar pastoor is van de bartholomeus­parochie in Schoon­hoven. We hopen hem nog vele jaren als herder in ons midden te mogen hebben.

Fotoserie

Klik op een foto voor een uitvergroting.