Huwelijk

Het huwelijk kan men beleven in het licht van het geloof, waarin men de liefde die God voor ons mensen heeft zichtbaar wil maken. Zij die het sacra­ment van het huwelijk willen ontvangen, nemen contact op met de pastoor.

Jubilea

Echtparen die hun jubileum willen vieren regelen dit in overleg met de pastoor.

Het is gebruikelijk dat er bij een huwelijk / jubileum een door het kerk­bestuur vastge­stelde vergoeding wordt gege­ven.

Katholiek Gezin

Op de website Katholiekgezin.nl staat veel informatie over het Huwelijk, de voor­bereiding, de viering, de Marriage Course, liefde en seksualiteit en interessante boeken.