Doop

Het doopsel is het eerste sacrament dat ons binnenvoert in het kerkelijke en christelijke leven. Ouders, die hun kind willen laten dopen, of volwasse­nen, die zelf gedoopt willen worden, kunnen daarvoor contact opnemen met de pastoor. Er zal dan een afspraak gemaakt worden voor de nodige voor­bereiding en voor de doop­vie­ring zelf.

Katholiek worden

Per jaar worden in Nederland ongeveer 2000 volwassenen katho­liek. Dit is vaak een stap na een lange zoektocht. Zij die overwegen of al besloten hebben deze stap te maken, kunnen het beste contact opnemen met de pas­toor.

Er zijn ook altijd mogelijkheden om nader kennis te maken met de katholieke kerk. De kerk is voor iedereen toegankelijk. Men kan altijd mee doen bij wat er gedaan wordt.

Men kan bij een doop is een vrijwillige bijdrage als vergoeding voor de viering geven.