Biecht

Christus is gekomen om alles met God en elkaar te verzoenen. Men kan deze verzoening concreet ontvangen in een sacrament van boete en verzoening, de biecht. Dit kan in de biechtstoel in de kerk maar ook in de pastorie.

Er is altijd op afspraak een (biecht)­gesprek mogelijk. In de ad­ventstijd en in de veertig­dagentijd wordt een viering van verzoening gehou­den met de mogelijkheid om persoonlijk de vergeving te ontvangen.

Voor Pasen en voor Kerstmis is er een Viering van boete en verzoening, waarin persoonlijk om vergeving gevraagd kan worden. Deze viering wordt afgesloten met een agapè.